Kampeerprijzen Klein Oisterwijk

Hieronder vind u een overzicht van de te huren accommodatie en kampeerplaatsen. Later dit jaar zal er via deze website een inschrijving starten.
Klik hier voor een plattegrond van het park waarop ook de beschikbare plaatsen te vinden zijn.

Kamperen:

De volgende plaatsen zijn exclusief beschikbaar voor deelnemers van de radiokampweek. Indien u een plaats wilt op een andere plaats op het park, neem dan contact op met Streekpark Klein Oisterwijk.

Groepenveld * Boomgaard 1-28 € 195,00
Comfortplaats Comfortplaatsen 143-172 € 195,00
Toeristische plaats Toeristenveld 1-4 € 175,00

*) Het is toegestaan om op uw plaats meerdere caravan/campers/tenten te plaatsen.

 • De genoemde prijs is voor 2 personen gedurende de gehele radiokampweek van 4 t/m 13 mei 2018.
 • Wilt u met meer dan 2 personen overnachten dan geldt een toeslag van € 25 per persoon voor de periode van 4 t/m 13 mei 2018.
 • Elektra aansluiting 10A
 • Wateraansluiting (m.u.v. Toeristische plaatsen)
 • Aansluiting riolering
 • Max. 80m van sanitair gebouw
 • Oppervlakte ca 100m2
 • Parkeren naast uw tent/caravan/camper
 • Kabel TV aansluiting aanwezig
 • Huisdieren toegestaan, u betaald een toeslag van € 25 per huisdier
 • Extra kosten:
  Wasmachine € 5,00
  Wasdroger (per 10 minuten) € 0,50
  Borg slagboomsleutel € 12,00
  Borg douchpas € 5,00
  Borg watersleutel € 12,00

Verhuurobjecten:

Cabanas (1 t/m 5)

Alleen te direct te boeken

De Cabana is een eigen ontwerp en unieke overnachtingsplek. De indeling, bijzondere slaapkamer en luxe kookeiland vormen de basis van deze accommodatie. Aan alle basisgemakken is gedacht! De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Lekker bijkomen van een inspannende dag kunt op de veranda en op het terras. Alle basisgemakken zijn aanwezig met boven elkaar zwevend 2-persoonsbed, luxe kookeiland, badkamer en heerlijk toeven vanaf de overdekte veranda. Let op: De Cabana’s vallen buiten het exclusieve aanbod voor de radiokampweek en kunnen alleen direct geboekt worden bij Klein Oisterwijk! Deze zijn vanaf heden beschikbaar! Neem voor prijzen contact op met Klein Oisterwijk!
Chalet (1 t/m 4, 6 en 8)

€ 350,00

Onze ruime chalets hebben een vloeroppervlakte van ca 38m² en zijn ingericht met zitgelegenheden voor 6 personen. Het chalet heeft drie slaapkamers, waarvan een kamer voorzien van een 2-persoonsbed, een kamer met 2 losse bedden en één kamer voorzien van een stapelbed.
Het bezit een complete keukeninrichting met koelkast, magnetron en vaatwasser. Ook is er een ruimte met wastafel, douche en toilet aanwezig. Dekbedden en kussens liggen voor u klaar in de chalet. het is mogelijk om een lakenpakket te bestellen.
* Chalet 3 is 4 personen.
Stacaravan (5, 9 en 10)

€285,00

Beschikt u niet over een eigen caravan, geen punt. U kunt een ruime stacaravan bij ons huren voor 5 personen. Een lichte ruime woonkamer met ingericht keukentje en een zitje voor 5 personen. In uw tuintje genieten van de omgeving en dichtbij alle faciliteiten.

De verhuurcaravan heeft een vloeroppervlakte van ca. 36m² met twee slaapkamers; één met een 2-persoonsbed en één met een stapelbed en los bed. Dekens en kussens liggen voor u klaar. Lakenpakketten kunt u bij ons bestellen of zelf meenemen.

Tentvilla (2 stuks)

€385,00

Wilt u samen, met de kinderen, of met vrienden kamperen maar wel in een ruime luxe en comfortabele tent? Dan is deze nieuwe en extra ruime Tentvilla echt iets voor u! De Tentvilla is zeer ruim opgezet en is in totaal maar liefst 60m² groot (B 6 x D 10 meter)! Hiervan is 45m² (6 x 7,5 meter) woonruimte. De tentvilla heeft een ruime, L-vormige, woonkamer met zithoek, eethoek en een volledig ingerichte keuken.

Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een ruim 2-persoonsbed, 1 met een stapelbed en 1 met 2 éénpersoonsbedden. Verder is er een badkamer met een douchecabine met wastafel en toilet. Daarnaast is er nog een ruim overdekt terras van 15m², waardoor u ook in de avonduren nog buiten kunt genieten van uw welverdiende vakantie!

Trekkershut * (1)

€ 285,00

De Trekkershut Standaard heeft een vloeroppervlakte van ca. 11m² en is ingericht met tafel, zitgelegenheid en buiten onder een kleine overkapping een picknicktafel. Met 2 stapelbedden, keukengerei en 2-pits kookplaat is de blokhut standaard uitgerust.
Op de bedden liggen alleen kussens voor u klaar, dus denk eraan om zelf uw slaapzak/deken en beddengoed mee te nemen. De auto of de fietsen kunnen naast de blokhut staan.
Trekkershut Extra *(2 t/m 5)

€285,00

De Trekkershut Extra is uitgerust met 1 stapelbed en een 2-persoonsbed, koud stromend water, een koelkast, 2-pits kookplaat en keukengerei. De auto of de fietsen kunnen ook hier gewoon naast de blokhut staan. De Trekkershut Extra heeft een vloeroppervlakte van ca. 17m² en is ingericht met tafel, zitgelgenheid en buiten onder een kleine overkapping een picknicktafel.
Op de bedden liggen alleen kussens voor u klaar, dus denk eraan om zelf uw slaapzak/deken en beddengoed mee te nemen.

*) in de trekkershutten is geen sanitaire voorziening aanwezig. U kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen voor het kampeerterrein.

 • De genoemde prijs is voor de gehele radiokampweek van 4 t/m 13 mei 2018.
 • TV toestel aanwezig, behalve in de trekkershutten
 • Prijzen zijn inclusief gas, elektra en water
 • U dient bij vertrek alles schoon en netjes achter te laten, anders worden schoonmaakkosten berekend à €50,00
 • Linnen en beddengoed €10,00 per persoon
 • In alle objecten is roken niet toegestaan. De chalets en trekkershutten bieden een mogelijkheid om overdekt buiten te roken.
 • Huisdieren niet toegestaan in de verblijven, bij de chalets en trekkershutten is ruimte om een bench onder het afdak te plaatsen, u betaald een toeslag van € 25 per huisdier
 • Extra kosten:
  Wasmachine € 5,00
  Wasdroger (per 10 minuten) € 0,50
  Borg slagboomsleutel € 12,00

 

Reacties zijn gesloten.