PI4RKW Kamp-TV

De Kamp TV zendt uit in HD. Dit signaal zal beschikbaar zijn op het kabelnet van Streekpark Klein Oisterwijk en via YouTube. Daarnaast gaan we proberen om weer uit te zenden via diverse ATV repeaters verspreid door Nederland.

De uitzendingen zijn dagelijks om 22.30 uur, gevolgd door herhalingen. Op bepaalde dagen zijn er ook tussentijdse uitzendingen. Voor meer informatie, zie het Programma van de Radiokampweek.

De organisatie van de Kamp-TV is in handen van de leden van de ATV crew onder leiding van Jacques PA2JAC.

De tv signalen worden op het kabelnetwerk uitgezonden volgens de DVB-C standaard. Dit is dezelfde standaard welke gebruikt wordt door alle kabelproviders in Nederland, zoals Ziggo. In de laatste generatie Tv’s zit dit standaard ingebouwd. Mocht jouw tv dit niet kunnen ontvangen dan is het aan te raden om een DVB-C ontvanger mee te nemen. Er kan gebruik gemaakt worden van zowel SD als HD ontvangers. Uiteraard gaat de voorkeur uit naar een HD ontvanger. Veel gebruikte ontvangers zijn die van bijvoorbeeld Humax.

Let op: Voor het vinden van PI4RKW dient een andere netwerkcode gebruikt te worden dan vermeld in de documentatie van Streekpark Klein Oisterwijk! De juiste netwerkcode is 1666.

Mocht je problemen ondervinden tijdens het instellen, laat het ons weten via het contactformulier op onze website en vermeld dan daarbij ook het nummer van de kampeerplaats of kampeerobject, zodat we langs kunnen komen om dit op te lossen.

Reacties zijn gesloten.