Radiokampweek 2017

Beste radiozendamateurs, familie, vrienden en bekenden,

Welkom bij de 54e VRZA Radiokampweek! Ook dit jaar hopen wij er met een groot team weer een gezellige, maar zeker ook radio actieve week van te maken.
Arno van Kuik heeft vorig jaar zijn voorzittershamer neergelegd. Na goed overleg heb ik dit stokje van hem overgenomen. Arno, bedankt voor de afgelopen periode.

Zoals elk jaar staat er weer een grote keur aan vossenjachten op het programma, zowel voor de starter als de doorgewinterde vossenjager. Maarten PE7M heeft een mooi project gevonden voor het bouwproject dit jaar.

Ook gaan we weer een poging wagen om naar het Elektriciteitsmuseum te gaan. De eigenaar heeft ons belooft dit keer wel aanwezig te zijn.

Op woensdag gaan we na de radiobingo luisteren naar de verhalen die Cor Moerman heeft meegemaakt in zijn tijd als opsporingsambtenaar bij de Radio Controle Dienst. Op donderdag zal de gebruikelijke radiomarkt weer plaatsvinden. Uiteraard ontbreken de nachtjacht en de feestavond niet deze week.

Aan de jeugd wordt natuurlijk ook gedacht. De 12+’ers kunnen zich dinsdagavond uitleven tijdens een lasergame, op vrijdag gaan de jongere kinderen naar Kids Playground in Apeldoorn en op zaterdag is er nog een jeugdjacht.

Dit jaar het team van de Funfactory niet stilgezeten. Net zoals vorig jaar is er weer een film gemaakt welke je dagelijks kunt volgen via PI4JUT TV. Zoals elk jaar worden alle activiteiten weer in beeld en geluid vastgelegd en via PI4JUT TV en de Kampradio uitgezonden.

Ik wens iedereen een goede en vooral gezellige radiokampweek toe.

Namens de organisatie,
Sjef Verhoeven

Reacties zijn gesloten.