Radiokampweek 2019

Beste radiozendamateurs, familie, vrienden en bekenden,

Welkom bij alweer de 56e VRZA Radiokampweek. We zijn, na een succesvol jaar, voor de 2e keer te gast op het Brabantse Streekpark Klein Oisterwijk.

De organisatie heeft weer een zeer aantrekkelijk programma weten samen te stellen. De week zal weer gevuld zijn met de nodige vossenjachten, van kinderjachten, familiejachten tot jachten voor gevorderden. Op zondag kunnen we na de dauwtrapjacht weer de fotopuzzeltocht gaan rijden. Maandag staat in het teken van zelfbouw, terwijl de amateurs aan het solderen zijn, kunnen de dames ook knutselen.  Op dinsdag gaan we een kijkje nemen bij de stoommachine welke vroeger de stroomvoorziening voor de plaatselijke leerlooierij verzorgde, daarna kan er gefietst worden met Piet Plezier. Op woensdag is er de lezing, hoe zit het nu met die geostationaire satelliet welke ook beschikbaar is voor de zendamateur en nog belangrijker, hoe kan ik ermee werken?

Donderdag, Hemelvaartsdag staat in het tegen van de radiomarkt. Ook dit jaar zal er weer een aantrekkelijk aanbod zijn van nieuwe en gebruikte producten voor de radioamateur en elektronica hobbyist. ’s Avonds kan er met het bord op schoot worden meegedaan met de VRZA Radiokampweek radiobingo waar weer leuke prijzen  te winnen zijn. Vrijdag staat in het teken van de jeugd, voor de kleintjes is er de kinderdag, met de wat oudere jeugd gaan we naar de Escape room. In de middag kun je ook een leuke portofoon winnen met Catch & Call. De avond en de nacht staat in het teken van de nachtjacht.

Zaterdag, na het uitslapen, is er nog een kinderjacht, gevolgd door een geocache event. De week sluiten we af met een gezamenlijke barbecue en borrel in de grote feesttent. Daar zal dan, na de loterij, ook de uitslag van de nachtjacht volgen.

Van alle activiteiten zal een verslag worden gemaakt welke in de dagelijkse uitzendingen van PI4RKW Kamp-tv en Kampradio zal worden uitgezonden. Voor de thuisblijvers zullen we dit net zoals vorig jaar weer proberen via YouTube en PI6ATV uit te zenden.

Zoals je ziet hebben we weer een boordevol programma. Ik wens iedereen een hele fijne radiokampweek toe!

Namens de Stichting VRZA Radiokamp,
Sjef Verhoeven PE5PVB

Reacties zijn gesloten.