Meedoen aan activiteiten

Meer informatie over de activiteiten vindt u op de pagina met het Programma van dit jaar. Zodra het programma (of delen daarvan) bekend is, wordt het daar gepubliceerd. Hieronder kunt u lezen hoe u deel kunt nemen aan de activiteiten en hoe u zich daarvoor kunt inschrijven.

De V(VRZA/VERON) Informatie Persoon – VIP
Voor deelnemers aan de Radiokampweek is de VIP de aanspreekpersoon tot wie u zich kunt wenden indien u vragen heeft met betrekking tot deze week.

Bij deze persoon dient u zich tevens in te schrijven voor een activiteit. Het is belangrijk dat de organisatie weet dat u deelneemt. De organisatie kan een zoektocht op gang brengen indien er een vermoeden is dat u de weg kwijt bent. Om vergeefse zoekacties te voorkomen dient u zich na afloop van een activiteit ook weer af te melden bij de VIP.

De VIP is van 9.00 uur ‘s morgens tot 22.00 uur ‘s avonds in of bij Eeterij de Jutberg te vinden. Indien deze persoon niet aanwezig is, kunt u bij Eeterij de Jutberg lezen waar u de VIP van dat moment kunt vinden.

Het inschrijven voor activiteiten
De inschrijving start een half uur voor aanvang van een activiteit. De inschrijving wordt verzorgd door de dienstdoende VIP die op dat moment te vinden is op het terras bij Eeterij de Jutberg.

Voor enkele activiteiten gelden in verband met de voorbereidingen andere afspraken voor de inschrijving. Zie hiervoor de informatie in het programmaboekje.

Jutberg Radiokampweek Programmaboekje
Voor alle deelnemers en bezoekers aan de Radiokampweek is het Jutberg Radiokampweek Programmaboekje beschikbaar; deze is af te halen bij de receptie van de Jutberg. In deze gids staan het volledige programma en allerlei wetenswaardigheden.

Tevens is er een plattegrond van het Jutberg terrein in opgenomen, handig bij het zoeken in de Wie Zit Waar lijst, waar de deelnemers in staan die zich electronisch via deze website aangemeld hebben.

Heeft u het Programmaboekje bij het inchecken niet ontvangen, vraag dan een exemplaar bij de Receptie van Vakantiedorp De Jutberg.

PI4VRZ/A Live vanaf de Radiokampweek op De Jutberg
Het verenigingsstation PI4VRZ/A zal op de zaterdagmorgens op de reguliere uitzendtijden grotendeels verzorgen vanaf de Jutberg.

Het programma van de uitzending is:
10:00 Bulletin in morse met snelheden tussen de 12 en 20 woorden per minuut
10:30 Bulletin in RTTY of PSK31 of een andere aangekondigde mode
11:00 Phone-uitzending vanaf de Jutberg
11:45 Tekenen van de presentielijst op 145.250 MHz en 3605 kHz
12:30 of later: Einde uitzending

Reacties zijn gesloten.