Meedoen aan activiteiten

Meer informatie over de activiteiten vindt u op de pagina met het Programma van dit jaar. Zodra het programma (of delen daarvan) bekend is, wordt het daar gepubliceerd. Hieronder kunt u lezen hoe u deel kunt nemen aan de activiteiten en hoe u zich daarvoor kunt inschrijven.

De V(VRZA/VERON) Informatie Persoon – VIP
Voor deelnemers aan de Radiokampweek is de VIP de aanspreekpersoon tot wie u zich kunt wenden indien u vragen heeft met betrekking tot deze week.

Bij deze persoon dient u zich tevens in te schrijven voor een activiteit. Het is belangrijk dat de organisatie weet dat u deelneemt. De organisatie kan een zoektocht op gang brengen indien er een vermoeden is dat u de weg kwijt bent. Om vergeefse zoekacties te voorkomen dient u zich na afloop van een activiteit ook weer af te melden bij de VIP.

Het inschrijven voor activiteiten
De inschrijving start een half uur voor aanvang van een activiteit. De inschrijving wordt verzorgd door de dienstdoende VIP die op dat moment te vinden is bij chalet 8.
Voor enkele activiteiten gelden in verband met de voorbereidingen andere afspraken voor de inschrijving. Zie hiervoor de informatie in het programmaboekje.

Radiokampweek Programmaboekje
Voor alle deelnemers en bezoekers aan de Radiokampweek is het programmaboekje beschikbaar; deze is af te halen bij de receptie van de Streekpark Klein Oisterwijk. In deze gids staan het volledige programma en allerlei wetenswaardigheden.

Heeft u het Programmaboekje bij het inchecken niet ontvangen, vraag dan een exemplaar bij de Receptie van Streekpark Klein Oisterwijk.

PI4VRZ/A Live vanaf de Radiokampweek
Het verenigingsstation PI4VRZ/A zal op de zaterdagmorgens op de reguliere uitzendtijden grotendeels verzorgen vanaf Streekpark Klein Oisterwijk.

Het programma van de uitzending is:
10:00 Bulletin in morse met snelheden tussen de 12 en 20 woorden per minuut
10:30 Bulletin in RTTY of PSK31 of een andere aangekondigde mode
11:00 Phone-uitzending vanaf Streekpark Klein Oisterwijk
11:45 Tekenen van de presentielijst (QSO’s) op 145.250 MHz, 70.425 MHz  en 7062 kHz.
De QSO’s op 145.250 MHz zijn tevens te volgen op 70.425 MHz en vice versa. Let op de aankondigingen van de operator.

Reacties zijn gesloten.