Sterrenclassificatie

De jachten en een groot aantal andere activiteiten zijn geclassificeerd met sterren. Hieruit kun je vooraf opmaken welke afstand overbrugt moet worden om aan deze activiteit mee te doen.

* Dit is een jacht welke zich afspeelt op het terrein van Recreatiepark de Lucht en dus uitermate geschikt voor de jeugd. De maximale loopafstand is 1 km.

** Dit is een jacht welke zich afspeelt buiten het terrein van Recreatiepark de Lucht, maar wel in de directe nabijheid ervan. Geschikt voor jeugd met toezicht van ouders of begeleiders. De maximale loopafstand is 2 km.

*** Dit is een jacht welke zich afspeelt buiten het terrein van Recreatiepark de Lucht. Geschikt voor jeugd met toezicht van ouders of begeleiders. De maximale loopafstand is 4 km.

**** Dit is een jacht welke zich afspeelt buiten het terrein van Recreatiepark de Lucht en geschikt voor jeugd met toezicht van ouders of begeleiders. De maximale loopafstand is 7 km.

***** Dit is een jacht welke zich afspeelt buiten het terrein van Recreatiepark de Lucht. In verband met de veiligheid dient deelname met minimaal 2 personen te geschieden. Het, bij duisternis, dragen van een fluorescerend veiligheidshesje is verplicht! De maximale loopafstand is 12 km.

Reacties zijn gesloten.