Radiomarkt

Helaas gaat de radiomarkt dit jaar niet door!
De huidige prognose van de corona cijfers en maatregelen laten het niet toe om verantwoordelijk een markt te organiseren. Daarnaast merken we dat, geheel begrijpelijk, een groot aantal standhouders een afwachtende houding aanneemt met het aanmelden voor deelname aan de radiomarkt. Hierdoor is de planning niet op tijd rond te krijgen.

 

 

Elk jaar wordt op Hemelvaartsdag tijdens de VRZA Radiokampweek een radiomarkt georganiseerd. In 2021 zal dat op donderdag 13 mei zijn.

Tijdens de radiomarkt kunt u als bezoeker natuurlijk allerlei spulletjes kopen, maar als u iets over hebt, ook verkopen. En ook commerciële verkoop is mogelijk.

Maar bovenal kunt u er een gezellige dag van maken en vele oude bekenden tegen komen. Zoals elk jaar zorgt de organisatie van de radiokampweek voor een enveloppen stand, waar erg mooie prijzen te winnen zijn. Gezellig, met vrienden, collega amateurs, maar ook met het hele gezin. Ook de kleinsten vermaken zich vast opperbest in de speeltuin welke direct grenst aan het terrein van de radiomarkt.

De routebeschrijving naar Streekpark Klein Oisterwijk vindt u hier.

Locatie
De radiomarkt vindt plaats op Streekpark Klein Oisterwijk. Oisterwijk ligt vlak bij Tilburg in Noord-Brabant. Dit zal voor de bezoeker ongetwijfeld betekenen dat er naast de bekende ook nieuwe verkopers te vinden zullen zijn, én voor de verkopers weer een gedeeltelijk nieuw publiek. Voor de standhouders zijn er wel een aantal wijzigingen:

  • Het zal voor standhouders mogelijk zijn om auto/bus/aanhangen achter de kraam te plaatsen.
  • Het is voor standhouders die van ver moeten komen mogelijk om te overnachten in hun eigen voertuig. Hiervoor wordt door het streekpark een bijdrage gevraagd van € 10,00. U dient dit wel aan te geven bij aankomst op het park en dit is uiteraard pas geldig vanaf woensdagmiddag. Uw voertuig dient u dan al wel op de door de organisatie toegewezen plaats te zetten.

Openingstijden
De radiomarkt is geopend voor verkoop van 8.00 uur ‘s morgens tot circa 15.30 uur ‘s middags. Voor verkopers is het marktterrein geopend vanaf 7.00 uur tot 7.45 uur voor het opbouwen. De verkopers kunnen op twee manieren hun waar aanbieden. Je kunt een kraam huren of deelnemen aan de kofferbak verkoop.

Kraam huren
Heeft u veel materiaal te verkopen dan is het aan te raden om een of meerdere kramen te huren. Het voordeel van een kraam is dat deze overdekt is, je de mogelijkheid hebt om een elektriciteitsaansluiting te krijgen en een beter overzicht hebt op uw koopwaar. Daarnaast bent u zeker van een plaats op de radiomarkt. Voor het huren van een kraam dien je van te voren in te schrijven, dit kan via dit aanmeldformulier.

Kofferbak verkoop
Grote voorjaarsschoonmaak gehad op zolder of in de schuur? Dan biedt de kofferbak verkoop uitkomst. Je krijgt een plekje toegewezen op het kofferbak verkoop veld. Op deze plek is er meteen ruimte voor je auto, bus en/of aanhangwagen en kun je koopwaar aanbieden. Let wel op, er is slechts beperkte ruimte voor kofferbak verkopers. Het is niet mogelijk om je van te voren in te schrijven. Het kofferbak verkoop terrein gaat om 7.00u open. Je krijgt dan een plek toegewezen door de organisatie. Indien het terrein vol is dan kunnen we je geen alternatieve plek aanbieden.

Tarieven 2021:
€ 30,00 per kraam (vanaf 4 kramen €25 per kraam)
Kofferbak per 4m lengte € 5,00
Kofferbak 2m extra: € 2,00

Informatie:
Wil je meer informatie over de radiomarkt, vul dan onderstaand formulier in, wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact op met de organisatie. Deze is in handen van Sjef Verhoeven PE5PVB, telefoon: 06-50802382.

* indicates required field

Reacties zijn gesloten.