Deelnemen aan de Radiokampweek

Elektronische registratie
Wel waarderen wij het zeer wanneer u van tevoren zich toch bij de organisatie van de Radiokampweek meldt via het elektronische inschrijfformulier, waarmee u ook opgenomen wordt in de deelnemerslijst in het programmaboekje (wie-is-wie en bevindt zich waar). Omdat dit boekje ook gedrukt moet worden, zullen we uw gegevens uiterlijk 2 weken van tevoren moeten hebben. Wanneer u deelneemt met meer personen (bij voorbeeld uw gezin), dan hopen we de gegevens van alle deelnemende personen te ontvangen.

Let wel: aanmelden voor het programmaboekje door middel van de elektronische registratie op deze website is géén garantie voor een plaats op de camping of in een verhuurobject. Ook de organisatie van de Radiokampweek zorgt hiervoor niet.
Na sluiting van de termijn voor verwerking in het boekje blijft u natuurlijk van harte welkom en mag u nog steeds registreren. Ook wanneer u pas later besluit om te komen of zich niet elektronisch registreert, bent u welkom. Elektronisch aanmelden op deze website is dus geen voorwaarde voor deelname, ook al waarderen wij dat wel ten zeerste.

De registratie is gesloten

Reacties zijn gesloten.