Locatie

Vanaf 2018 wordt de radiokampweek georganiseerd op Streekpark Klein Oisterwijk gelegen in de bossen aan de rand van Oisterwijk (Noord-Brabant). Aan de ene zijde is er direct toegang tot de bossen, aan de andere zijde is er toegang tot verharde wegen afwisselend met bomen en grasvelden/landbouwgrond. Dit biedt veel perspectief voor zowel dag als avondactiviteiten. Op het park zijn op dit moment 3 horeca gelegenheden en een kleine shop voor de dagelijks boodschappen. Iets verderop liggen allerlei horeca gelegenheden, waaronder een pannenkoekenhuis. Het streekpark is opgedeeld in vaste jaarplaatsen (stacaravans en chalets welke niet onderverhuurd mogen worden), kampeerterrein, chalets, verhuur stacaravans, trekkershutjes en cottages. Daarnaast is er ook een villa beschikbaar voor maximaal 26 personen. Los hiervan is er ook een enorm groot grasveld wat bestemd is als kampeerterrein voor grote groepen. Naast dit doelgroepenveld is een enorm grasveld wat gebruikt kan worden voor allerlei activiteiten waaronder ook de radiomarkt.

Adres:
Streekpark Klein Oisterwijk
Oirschotsebaan 8A
5062 TE Oisterwijk

Route:
Vanuit richting Tilburg/Breda
Neem de A58 neem afslag Moergestel. Daarna de borden Oirschot volgen. Bij de eerste rotonde bord Oisterwijk volgen en dan kom je vanzelf bij het Streekpark uit.

Vanuit richting Oirschot/Eindhoven
Via de A58 neemt u afslag Oirschot. Volg vanaf Oirschot de borden richting Oisterwijk, via Spoordonk, en dan kom je vanzelf bij het Streekpark uit.

Vanuit richting ‘s-Hertogenbosch
Via de N65 neemt u de afslag Oisterwijk en in Oisterwijk de borden naar Oirschot of Streekpark Klein Oisterwijk.

Plan uw route via Google Maps: Klik hier.

Reacties zijn gesloten.